De appels van de boom

Wendy controleer je tas, zit je portemonnee in je tas? Ik negeer het stemmetje kei hard, pak m’n boodschappen briefje en stop het in het zij zakje.. met een schuin oog kijk ik nog in de tas, waar weer een andere tas in zit voor de boodschappen..

 

Wat gebeurt er als je niet naar je intuïtie luistert?

 

Dan sta je in de supermarkt zonder portemonnee 😜 en dan kun je weer naar huis 🤣

Wanneer ik eenmaal op en neer gereden ben, de boodschappen verzameld heb en terug thuis ben met zonnebloemen 🤩. Vertel ik m’n zoon in de keuken dat ik beter naar m’n intuïtie mag luisteren, omdat ik m’n portemonnee vergeten was.

 

Klinkt er ineens de stem van mijn dochter, die blijkbaar om het hoekje van de buitendeur meeluistert en aan de tuintafel een boterham eet. Het lijkt net alsof ik oma hoor praten, zegt ze. Je lijkt precies op oma.

 

Ik lach en zeg dat kan, ik ben de appel en oma is de boom. Ik stap half naar buiten met m’n hoofd om het hoekje en maak het grapje: pas maar op, jij bent mijn appel en straks lijkt je precies op mij!

 

Waarop mijn dochter zegt; dat vind ik helemaal niet erg hoor. Ik zeg ‘nee?, vind je het niet erg om op mij te gaan lijken?’ ‘Nee zegt ze volmondig, ik wil op jou lijken’.

 

Het raakt me intens, het raakt m’n hart ❤️ Hoe mooi is dat? Wat ontzettend lief? 🥹 Ja, deze jankbal moet weer even een traantje laten. Wat een fantastisch en groot compliment. Dankbaar hart, stroomt over van liefde 🥰

 

Ik vind het ook niet erg om op mijn moeder te lijken. Mijn moeder is een prachtig mens, liefdevol, geduldig, zorgzaam, ja gezegend met een prachtig hart. Ik ben trots op ons, mooie vrouwen van binnen en van buiten.

 

Ik ben trots op mezelf, trots op mijn dochter, op mijn moeder en oma ❤️ Wij lijken op elkaar, wat een zegening 🙏❤️

 

Geniet van deze prachtige dag lieve mensen 💜 Wees trots op jezelf en waar je vandaan komt. Je doet het goed, je mag er zijn ❤️🥰

 

Wendy Minten
www.Lovely-blessings.nl

 

 

#ontvangen #overvloed #balans #waarnemen #voelen #evenwicht #bewustwording #bewustzijn #spiritualiteit #spiritueel #vrouwelijkeenergie #vrouwelijkeondernemer #vrouw #creativiteit #creatief #schrijven #schrijver #inspiratie #motivatie #vrede #liefde #authentiek #keuze #loslaten #frequentieverhogen #moeder

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.